צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
קובה נייה עם עשבים טריים ושמן תבלינים
מנה ראשונה מרשימה וקלת הכנה, שהדבר היחיד שצריך להקפיד עליו בה הוא איכות הבשר
חיים כהן | מאסטר שף
| פורסם 19/04/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
300 גרם פילה בקר
חצי צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזיליה
6 גבעולי נענע (עלים בלבד)
חצי פלפל צ'ילי טרי
חצי כפית זרעי חרדל
לשמן תבלינים:
רבע כוס שמן זרעי ענבים
חצי כפית קינמון
חצי כפית הל
חצי כפית ציפורן
להגשה:
2 ראשי חסה צעירים וטריים
אופן ההכנה:
1 מפרידים את עלי החסה, שוטפים ומניחים לייבוש.
2 קוצצים את הבשר יחד עם כל העשבים והצ'ילי. יש להקפיד לקצוץ ולעבד את הבשר עד שיוציא את כל החלבון שלו. מתבלים בזרעי חרדל, מלח ופלפל ולשים למסה אחידה.
3 את התבלינים מחממים בתוך השמן כמה דק שיוציאו את הטעמים לתוך השמן.
4 יוצרים בעזרת הידיים מעין נקניקים קטנים של תערובת הבשר, מניחים בתוך עלה חסה קטן ומעל מטפטפים מעט שמן תבלינים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.