אוכל
תמונת AVI׃ mako

סנדוויץ' חלה עם חזה עוף ורוטב שוקולד

נשמע משונה? לא נכחיש. ועדיין, שווה טעימה

אורן זוהר | מאסטר שף | פורסם 05/01/14 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות לא כשר
Rating: 1.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חלה רגילה

חזה עוף

קמח

פפריקה מתוקה

פלפל שחור

מלח

חרדל דיז'ון

ביצים

פנקו

שבבי שקדים מולבנים

שמן לטיגון

שוקולד מריר 70%

שמנת מתוקה

חמאה

פלפל צ'ילי מיובש, קצוץ

מנגו

אופן ההכנה:

1 פורסים את חזה העוף לשניצלים דקים. מערבבים בכלי אחד קמח מתובל בפפריקה, פלפל שחור ומלח, בכלי שני חרדל וביצים (כפית חרדל על כל ביצה) ובכלי שלישי תערובת פנקו ושקדים.

 

2 טובלים השניצל בקמח, אחר כך בביצה ואחר כך בפנקו. מניחים על צלחת ושומרים במקרר. לקראת ההגשה מוציאים ומטגנים.

 

3 מכינים סירופ שוקולד: מחממים בסיר קטן שוקולד, 10-20 מ"ל שמנת וכ-20 גרם חמאה (לא להגיע לרתיחה).

 

4 מערבבים עד שהשוקולד נמס, מוסיפים את הצ'ילי הקצוץ, משאירים על אש קטנה מאוד ומערבבים מדי פעם למשך חצי שעה לפחות. מסננים.

 

5 להגשה: פורסים את החלה, מניחים על פרוסה אחת שניצל, מוזגים עליו רוטב ועליו מניחים פרוסת מנגו. סוגרים עם פרוסת חלה נוספת.

 

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים