תמונת AVI׃ mako
סנדוויץ' בקר וסנט מור
כריך אחד שיש בו מהכל: גם בשר, גם גבינה, גם תמרים, גם תפוח עץ וגם רכז רימונים. מרגיש לכם יותר מדי? קודם תטעמו
נטע רפאלה מרוקו | מאסטר שף
| פורסם 05/01/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
לחם ארטיזן אגוזים
תמרי מג'הול
פילה בקר
גבינת סנט מור
נבטי אלפלפא
תפוח ירוק, פרוס דק
רכז רימונים
אופן ההכנה:
1 מגלענים את התמרים, מקלפים ופורסים על הלחם.
2 צורבים מעט את הפילה ופורסים לפרוסות דקות. מניחים 3 פרוסות על הלחם, ועליהן מורחים גבינת סנט מור.
3 מסדרים את הנבטים על הפרוסה השנייה של הלחם. מוסיפים פרוסות תפוח ומתיזים מעט רכז רימונים. סוגרים ומגישים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים