אוכל
תמונת AVI׃ mako

מרק דגים

כל מי שמבין יודע שאין תחליף למרק דגים טוב, בואו להינות משילוב מדהים של טעמים ומוצרים טריים שיעשו לכם רק טוב

דני שמש | מאסטר שף | פורסם 30/06/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

ראשים ואדרות של שני סוגי דגים

סלרי גבעולים

גזר חתוך גס

שמן זית

שומר חתוך גס

כוכב אניס

יין לבן כוס

5 עגבניות חתוכות גס

בצל חתוך גס

פטרוזיליה צרור

תימין 5 גבעולים

כרישה חתוכה גס

מים

 

למרק

תפו"א חתוך לפרוסות דקות

שומר חתוך לפרוסות דקות

כרישה חתוכה לפרוסות דקות

אבקת צ'ילי

זעפרן

מלח

רצועות נקיות מעור של דג ים

יין לבן חצי כוס

 

אופן ההכנה:

1 מרתיחים שמן זית , מטגנים שומר ,גזר,בצל, כרישה וסלרי.

2 מוסיפים עגבניות חתוכות , מוסיפים יין לבן, מוסיפים אחרי אידוי קל את האידרות והראשים של הדגים, מוסיפים מים עד לכיסוי ולאחר מכן את הפטרוזיליה התימין וכוכב האניס.

3 מרתיחים בלי מכסה כ – 25 דקות מסננים ושומרים את המים.

4 בסיר נפרד – מטגנים פרוסות תפו"א ,פרוסות שומר ופרוסות גזר עד לאידוי.

5 מוסיפים את הציר ,זעפרן , אבקת צ'ילי, מתקנים תיבול עם מלח + יין.

6 אחרי רתיחה קלה מוסיפים את רצועות הדג ומגישים.

סימון תזונתי עבור כל המתכון:

קלוריות1204 אנרגיה
חלבונים25.11 גרם
פחמימות165.08 גרם
שומנים35.39 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה