אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף 7", קשת12

רביולי סלק במילוי גבינה

מי אמר שרביולי חייב להיות מבצק? יהודה ממאסטר שף הכין רביולי שעשויים לגמרי מסלק, במילוי גבינה כחולה וברוטב יוגורט מרענן. נשמע טעים? אתם לא מבינים עד כמה

יהודה עמר | מאסטר שף | פורסם 18/02/18 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

לרביולי:

2 סלקים

כוס מים

כף חומץ

כפית סוכר

למילוי:

150 גרם גבינה כחולה

2 עגבניות גדולות

לרוטב:

חצי כוס איירן

חצי כוס יוגורט עזים

חופן שמיר קצוץ

1 פלפל צ'ילי טרי קצוץ

חצי כפית מלח

רבע סלק מגורד

אופן ההכנה:

1 פורסים את הסלק במנדוליה או בסכין חדה לפרוסות דקות. 

2 מביאים לרתיחה בסיר קטן את המים עם הסוכר והחומץ. מכבים את האש ומוסיפים את פרוסות הסלק. משרים ל-10 דקות ומסננים מהמים.

3 על חצי מפרוסות הסלק מסדרים כפית גבינה כחולה וסוחטים עגבניה מעל. סוגרים לצורה של רביולי עגול עם החצי הנותר של פרוסות הסלק.

4 מכינים את הרוטב: מערבבים את שני סוגי היוגורט עם השמיר, הפלפל, המלח והסלק. טוחנים בבלנדר מוט לקרם חלק.

5 מסדרים בצלחת את הרוטב ומעל את הרביולי. מגישים. 

המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.