צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
קינוח גבינה ותותים
מעט מאוד עבודה ויש לכם קינוח מנצח – גבינה מתוקה, בצק קריספי ותותים – תכלס מי צריך יותר מזה?
עדי ויינברג | מאסטר שף
| פורסם 24/05/21
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבצק:
250 גרם קמח לבן
125 מ"ל מים
50 מ"ל שמן זרעי ענבים
חצי כפית מלח
לקרם גבינה:
חבילת מסקרפונה שמנה
חצי חבילה שמנת מתוקה
4-3 אבקת סוכר
מקל וניל
גרידת ליים מחצי ליים
רבע כוס קרם קוקוס
להגשה:
תותים טריים
אופן ההכנה:
1 לשים את חומרי הבצק ונותנים לו לנוח מעט. אחרי המנוחה מרדדים אותו דק דק. חותכים למשולשים ומטגנים בצ'יפסר. כשהם שזופים יפה יפה מוציאים למסננת ומפזרים אבקת סוכר.
2 קרם גבינה: מערבבים במיקסר מסקרפונה, שמנת, אבקת סוכר, גרגירים ממקל וניל, גרידת ליים וקרם קוקוס. כשהתערובת אחידה מכניסים למקרר עד השימוש.
3 חותכים תותים טריים ומסדרים בצלחת בין העלים והקרם.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.