אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

סנדוויץ' פטריות ובשר נא

כשתסיימו להכין את הסנדוויץ' הזה, תעצרו ותסתכלו רגע על מגדל הפטריות והבשר הנע שבניתם בתוך לחמנייה, לצד טבעות תפוחי אדמה שמנוניות. אין, אמריקה

נורמן עיסא | מאסטר שף VIP | פורסם 11/03/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ללחמנייה:

לחמניית המבורגר

שום

שמן זית

חרדל

למילוי:

2 פטריות פורטובלו

שמן זית

חרדל

לימון

זעתר

בשר טחון

בצל קצוץ

נענע

לטבעות תפוח אדמה:

שמן זית

תפוח אדמה

נבטים

פלפל אדום מתוק

לרוטב:

שמן זית

חרדל דיז'ון

מיץ לימון

עלי זעתר

בצל ירוק

אופן ההכנה:

1 במחבת שורפים מעט את הלחמנייה עם שום, שמן זית וחרדל.

2 במחבת נפרדת מטגנים את הפטריות בשמן זית, חרדל, לימון וקצת זעתר קצוץ.

3 הבשר - בקערה מערבבים היטב את הבשר הטחון עם בצל קצוץ, זעתר, נענע, וקצת רוטב משמן זית, חרדל ולימון.

4 הטבעות תפוחי אדמה: מקלף את תפוח האדמה ומוציאים ממנו את תכולתו. חותכים לטבעות (ממש כמו טבעות בצל), מחממים שמן זית במחבת ומטגנים. לאחר שהזהיבו, מוציאים את הטבעות ומגישים על מצע נבטים ולצדם פלפל מתוק חי.

5 הרוטב: מערבבים בקערה שמן זית, חרדל דיז'ון, מיץ לימון, עלי זעתר ובצל ירוק.

6 הרכבת הסנדוויץ': בתוך הלחמנייה שמים פטריה ומעליה מסדרים בשר נא. מעל מסדרים עוד פטריה. מגישים לצד טבעות תפוחי האדמה והרוטב.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.