צילום׃ מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת
סלט אסייתי
האם רוטב סויה יכול להיות מרענן? את המחלוקת הזאת נשאיר לשופטים - לנו יש סלט פריך ונהדר להתענג עליו, עם אטריות אורז, סלק טרי וגזר שמערבבים בידיים
קוסטה אוסדצ'י | מאסטר שף
| פורסם 24/06/19
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 סלק חי
3 מלפפונים
חצי כרוב לבן
3 גזרים
רבע חבילה אטריות אורז דקות
50 גרם שומשום שחור
20 מ"ל שמן שומשום
לרוטב:
כף שמן קנולה
שן שום, קצוצה
חצי כוס רוטב סויה
3 כפות מירין
חצי כפית זרעי כוסברה טחונים
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מעט סרירצ'ה
רבע כפית פלפל שאטה גרוס
אופן ההכנה:
1 חותכים את כל הירקות למקלות דקיקים.
2 מבשלים את האטריות במים רותחים כ-10 דקות, מסננים ומצננים.
3 מסדרים בצלחת גדולה את האטריות במרכז ומסביבן כל ירק בנפרד, בערימות.
4 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב במחבת ומחממים לצמצום. שופכים על הסלט.
5 מפזרים שומשום שחור ומעט שמן שומשום, ומגישים.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.