אוכל
צילום׃ יעל יצחקי, mako אוכל

מרק עוף עם בצקניות

מרק עוף של בית זה תמיד טעים, השוס פה הוא הבצקניות - כדורי בצק קטנטנים בטעם גן עדן, עם מרכיב אחד מרכזי שאותנו ממש הפתיע

קוסטה אוסדצ'י | מאסטר שף | פורסם 17/07/19 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 4.2 42 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

 2 כרעי עוף, חצויות

בצל, חתוך לחצאי ירח

2 גזרים, חתוכים לאצבעות

ליטר ציר עוף

300 מ"ל מים

לבצקניות:

3 בצלים

1 ביצה

300 גרם קמח לבן

50 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מרק: מטגנים את העוף בסיר, מוסיפים בצל וגזר וממשיכים לטגן עד לקבלת צבע זהוב ויפה.

2 מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה.

3 בצק: טוחנים את הבצלים במעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה ונוזלית. מוסיפים ביצה וקמח ומערבבים. מוסיפים חמאה, מלח ופלפל ומערבבים. אם אי אפשר ליצור מהבצק כדור מוסיפים עוד קמח.

4 יוצרים מהבצק בצקניות קטנות ומוסיפים למרק הרותח.

5 מבשלים עוד שעה וחצי ברתיחה עדינה.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.