צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
סמבוסק ממשולשי טורטייה
כשדרום אמריקה פוגשת את המזרח התיכון, נוצרת גרסת טאקו ממולא ומטוגן במעטפת פריכה
מנאל איסמעיל | מאסטר שף
| פורסם 21/02/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
4 טורטיות
1 בצל סגול חתוך לטבעות
250 גרם בשר בקר טחון
כף רוטב ברביקיו
חופן כוסברה קצוצה
2 שיני שום כתושות
1 צ'ילי אדום חתוך לעיגולים
חופן גרידת פרמזן
לקרם אבוקדו:
2 אבוקדו
שן שום
מיץ מלימון 1
חופן כוסברה
שמן זית
מלח
לסלסה בגריל:
2 עגבניות
2 פלפלים חריפים
1 לימון
קורט מלח
שמן זית
אופן ההכנה:
1 מטגנים בצל במחבת, ומוסיפים את הבשר והתבלינים. מטגנים הכל יחד, טועמים ומתקנים תיבול.
2 גוזרים את שולי הטורטייה בעזרת רינג עגול. מחלקים כל עיגול לחצי, מקפלים למשולשים וממלאים במלית.
3 סוגרים את המשולש, מורחים בביצה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.
4 מרסקים במעבד מזון את כל חומרי קרם האבוקדו.
5 צולים על הגריל את העגבניות והפלפלים. קוצצים דק ומוסיפים מיץ לימון, מלח ושמן זית. מערבבים.
6 מגישים את הסמבוסק לצד הרטבים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.