צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
טונה צרובה וקציצות לצד סלט בצל
לאכול שלוש מנות בלי להתפוצץ? איפה נרשמים? טונה צרובה לצד קציצות בשר עתירות בצל וסלט חרפרף וחמצמץ כאחד. בונוס: קילוף הבצל הוא החלק הכי מורכב בהכנה
נורמן עיסא | מאסטר שף VIP
| פורסם 04/03/15
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לטונה הצרובה:
נתח טונה אדומה
שמן זית
לקציצות:
בצל
קמח
פלפל
100 גרם בשר קצוץ
לסלט:
1 בצל
1 פלפל ירוק חריף
סומאק
לימון
שמן זית
אופן ההכנה:
1 הטונה: במחבת עם שמן זית חם, מכניסים את הטונה טונה צרובה ומטגנים כ-7-10 דקות מכל צד.
2 הקציצות: קוצצים את הבצל היטב, מערבבים עם יתר המרכיבים ומטגנים במחבת עם שמן זית כעשר דקות מכל צד.
3 הסלט: בקערה מערבבים את כל המרכיבים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.