צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
הקציצות של חיימון
סיר של קציצות הוא טעם של בית, ומי שמוותר על שלב הטיגון – לא יודע מה הוא מפסיד
חיים כהן | מאסטר שף
| פורסם 02/03/21
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לקציצות:
חצי ק"ג בשר טחון
כף מלח
כפית פלפל שחור
כף בהרט
1 בצל בינוני קצוץ
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
לטיגון:
קמח
ביצה טרופה
לרוטב:
3 בצלים
2 עלי דפנה
כף בהרט
כף מלח
כפית פלפל שחור
כפית רסק עגבניות
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל מרכיבי הקציצות יחד לעיסה אחידה ומניחים בצד.
2 מכינים את הרוטב: קוצצים את הבצלים ומקרמלים אותם על אש קטנה עד להזהבה. מוסיפים את עלי הדפנה, בהרט, מלח פלפל, חצי כוס מים וכפית רסק עגבניות.
3 צרים קציצות פרוסות בידיים, מקמחים, טובלים בביצה ומטגנים.
4 מעבירים את הקציצות לרוטב, ומערבבים מדי פעם. הקציצות צריכות להתבשל על אש קטנה במשך 35 דקות.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.