אוכל
צילום׃ דניאל בר און

מטרי, עוגייה הודית מלוחה

עוגיות מלוחות מסורתיות משני סוגי קמח, קצח וצ'ילי. מערבבים, נחים, קורצים עיגולים, מטגנים ומגישים

סרנדה דילבסקי | מאסטר שף | פורסם 27/02/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למטרי:

1/2 כוס קמח חומוס

1/2 כוס קמח עוגיות

כפית פלפל צ'ילי גרוס

כפית קצח

1/2 כפית CAROM

4 כפות שמן

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל החומרים ביחד מלבד השמן לטיגון, עד שנוצר בצק. מניחים בצד לחצי שעה.

2 מרדדים לעובי של כ-2 ס"מ. בעזרת רינג בקוטר 5 ס"מ יוצרים עיגולים. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מוציאים ומגישים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים