צילום׃ דניאל בר און
מטרי, עוגייה הודית מלוחה
עוגיות מלוחות מסורתיות משני סוגי קמח, קצח וצ'ילי. מערבבים, נחים, קורצים עיגולים, מטגנים ומגישים
סרנדה דילבסקי | מאסטר שף
| פורסם 27/02/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
למטרי:
1/2 כוס קמח חומוס
1/2 כוס קמח עוגיות
כפית פלפל צ'ילי גרוס
כפית קצח
1/2 כפית CAROM
4 כפות שמן
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל החומרים ביחד מלבד השמן לטיגון, עד שנוצר בצק. מניחים בצד לחצי שעה.
2 מרדדים לעובי של כ-2 ס"מ. בעזרת רינג בקוטר 5 ס"מ יוצרים עיגולים. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מוציאים ומגישים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים