צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
קציצות בקר ברוטב עגבניות
תבשיל קציצות בשר עם רוטב פשוט וטעים הוא חתיכת אוכל מנחם. מתכון זריז שיסגור לכם את הפינה של הצהריים בחצי שעה
שלומי אלדר | מאסטר שף
| פורסם 02/02/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
לקציצות:
500 גרם בשר טחון (רצוי כתף או צוואר)
1 בצל טחון
מלח
פלפל שחור גרוס
ביצה קשה
שמן לטיגון
לרוטב:
בצל
חופן עגבניות שרי
מיץ לימון
מלח
מעט שמנת מתוקה לבישול
אופן ההכנה:
1 הקציצות: מערבבים את כל המרכיבים עד שנוצרת עיסה, יוצרים קציצות ומטגנים במחבת חצי טיגון.
2 הרוטב: בסיר מטגנים את הבצל, מוסיפים עגבניות שרי, מיץ לימון ומלח. מוסיפים את הקציצות ומבשלים במשך 10 דקות.
3 מוציאים את הקציצות מהסיר, טוחנים את הרוטב ביחד עם שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם אחיד.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.