אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

קציצות בקר ברוטב עגבניות

תבשיל קציצות בשר עם רוטב פשוט וטעים הוא חתיכת אוכל מנחם. מתכון זריז שיסגור לכם את הפינה של הצהריים בחצי שעה

שלומי אלדר | מאסטר שף | פורסם 02/02/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 5 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקציצות:

500 גרם בשר טחון (רצוי כתף או צוואר)

1 בצל טחון

מלח

פלפל שחור גרוס

ביצה קשה

שמן לטיגון

לרוטב:

בצל

חופן עגבניות שרי

מיץ לימון

מלח

מעט שמנת מתוקה לבישול

אופן ההכנה:

1 הקציצות: מערבבים את כל המרכיבים עד שנוצרת עיסה, יוצרים קציצות ומטגנים במחבת חצי טיגון.

2 הרוטב: בסיר מטגנים את הבצל, מוסיפים עגבניות שרי, מיץ לימון ומלח. מוסיפים את הקציצות ומבשלים במשך 10 דקות.

3 מוציאים את הקציצות מהסיר, טוחנים את הרוטב ביחד עם שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם אחיד.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

>> למתכון של הכרוב המומלא שמופיע בתמונה