אוכל
צילום׃ יעל יצחקי, mako אוכל

סטייק ברוטב פטריות ושמנת

מנת הגילטי פלז'ר של רוחמה זרקה אותנו ישירות לשנות ה-80, אז התמוגגו חלק מאיתנו על סטייקים ברוטב שמנת, ולא סתם שמנת אלא שמנת-פטריות. האם המנה שרדה את המעבר למאה ה-21? השופטים חושבים שכן

רוחמה הרשדורפר | מאסטר שף | פורסם 24/07/19 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.8 134 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

250 גרם סטייק פילה

חבילת פטריות שמפיניון

כף חמאה

מלח

פלפל שחור

250 מ"ל שמנת מתוקה

כפית חרדל

כפית קטשופ

אופן ההכנה:

1 פורסים את הפטריות ומטגנים בחמאה עד שהן מקבלות צבע יפה. מוסיפים מלח ופלפל ומוציאים.

2 צולים את הבשר במחבת למידת העשייה הרצויה. מוציאים ומתבלים.

3 מחזירים את הפטריות למחבת ומוסיפים שמנת מתוקה. מחממים את הרוטב עד שהוא מצטמצם ואז מתקנים תיבול ומוסיפים חרדל וקטשופ.

4.  מחזירים את הסטייק למחבת ומערבבים עם הרוטב. מוציאים לצלחת ושופכים את הרוטב מעל.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.