צילום׃ מתוך "מאסטר שף 9", קשת 12
טארט בצל
טארט יפהפה שיתפוס מקום של כבוד על שולחן הבראנץ' הבא שלכם, עם בצק עלים נהדר שממש לא קשה להכין
חופית סרמילי | מאסטר שף
| פורסם 03/01/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
200 גרם קמח לחם
220 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
60 גרם קשקבל מגורר
8 גרם מלח
5 גרם סוכר
90 גרם מים
4 בצלים לבנים פרוסים דק
זעתר טרי
אופן ההכנה:
1 מערבלים או לשים את כל החומרים לבצק הטארט חוץ מהבצל והזעתר ערבול קצר. משטחים למלבן, מניילנים ומעבירים לקירור לחצי שעה.
2 לאחר חצי שעה מרדדים את הבצק על משטח עבודה. מקפלים שליש ועליו עוד שליש, מרדדים, וחוזרים על הפעולה 6 פעמים. מכניסים לקירור לרבע שעה.
3 מרדדים את הבצק למלבן, מעבירים לתבנית וחותכים את הקצוות.
4 מסדרים את הבצל הפרוס, מניחים זעתר מעל ומכניסים לתנור ל-180 מעלות ל-40 דקות.