אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף 9", קשת 12

טארט בצל

טארט יפהפה שיתפוס מקום של כבוד על שולחן הבראנץ' הבא שלכם, עם בצק עלים נהדר שממש לא קשה להכין

חופית סרמילי | מאסטר שף | פורסם 03/01/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 160 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם קמח לחם

220 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

60 גרם קשקבל מגורר

8 גרם מלח

5 גרם סוכר

90 גרם מים

4 בצלים לבנים פרוסים דק

זעתר טרי

אופן ההכנה:

1 מערבלים או לשים את כל החומרים לבצק הטארט חוץ מהבצל והזעתר ערבול קצר. משטחים למלבן, מניילנים ומעבירים לקירור לחצי שעה.

2 לאחר חצי שעה מרדדים את הבצק על משטח עבודה. מקפלים שליש ועליו עוד שליש, מרדדים, וחוזרים על הפעולה 6 פעמים. מכניסים לקירור לרבע שעה.

3 מרדדים את הבצק למלבן, מעבירים לתבנית וחותכים את הקצוות.

4 מסדרים את הבצל הפרוס, מניחים זעתר מעל ומכניסים לתנור ל-180 מעלות ל-40 דקות.