אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, מאסטר שף

צלעות טלה בסו-ויד עם רטטוי ורוטב עגבניות

צלעות טלה עם תימין ורוזמרין בטכניקת בישול ייחודית, מוגשות עם רטטוי של חצילים, קישואים ופלפלים בכל הצבעים וגם רוטב עגבניות עדין שמלווה את המנה

דיאנה רחמני | מאסטר שף | פורסם 28/11/16 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 צלעות טלה

פלפל שחור

3 עלי רוזמרין

3 עלי תימין

2 שיני שום

רבע כוס שמן זית

לרטטוי:

2 בצלים, קצוצים

4 כפות שמן זית

פלפל אדום, קצוץ

פלפל צהוב, קצוץ

פלפל ירוק, קצוץ

פלפל כתום, קצוץ

חציל בינוני, חתוך לקוביות

זוקיני, חתוך לקוביות

3 שיני שום כתושות

3 שיני שום שלמות

חצי כוס צימוקים קטנים

חופן נענע

חופן בזיליקום

לרוטב העגבניות:

כמה עגבניות

עלי נענע

אופן ההכנה:

1 מנקים את צלעות הטלה ומפלפלים. מכניסים לשקית ואקום יחד עם עלה רוזמרין, עלה תימין, 2 שיני שום ושמן זית.

2 מכניסים לסו-ויד בחום 58 מעלות ל-60 דקות.

3 הרטטוי: מטגנים את הבצל בשמן זית, ולאחר 3 דקות מוסיפים את הפלפלים הצבעוניים.

4 לאחר 3 דקות נוספות מוסיפים את קוביות החציל ולאחר 3 דקות נוספות את שאר הירקות, הצימוקים ועשבי התיבול.

5 רוטב העגבניות: מקלפים את העגבניות וצורבים אותן היטב על מחבת פסים. מוסיפים נענע וטוחנים היטב.

6 מגישים את הרוטב עם הצלעות והרטטוי.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים