צלעות טלה בסו-ויד עם רטטוי ורוטב עגבניות
צלעות טלה עם תימין ורוזמרין בטכניקת בישול ייחודית, מוגשות עם רטטוי של חצילים, קישואים ופלפלים בכל הצבעים וגם רוטב עגבניות עדין שמלווה את המנה
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
4 צלעות טלה
פלפל שחור
3 עלי רוזמרין
3 עלי תימין
2 שיני שום
רבע כוס שמן זית
לרטטוי:
2 בצלים, קצוצים
4 כפות שמן זית
פלפל אדום, קצוץ
פלפל צהוב, קצוץ
פלפל ירוק, קצוץ
פלפל כתום, קצוץ
חציל בינוני, חתוך לקוביות
זוקיני, חתוך לקוביות
3 שיני שום כתושות
3 שיני שום שלמות
חצי כוס צימוקים קטנים
חופן נענע
חופן בזיליקום
לרוטב העגבניות:
כמה עגבניות
עלי נענע
אופן ההכנה:
1 מנקים את צלעות הטלה ומפלפלים. מכניסים לשקית ואקום יחד עם עלה רוזמרין, עלה תימין, 2 שיני שום ושמן זית.
2 מכניסים לסו-ויד בחום 58 מעלות ל-60 דקות.
3 הרטטוי: מטגנים את הבצל בשמן זית, ולאחר 3 דקות מוסיפים את הפלפלים הצבעוניים.
4 לאחר 3 דקות נוספות מוסיפים את קוביות החציל ולאחר 3 דקות נוספות את שאר הירקות, הצימוקים ועשבי התיבול.
5 רוטב העגבניות: מקלפים את העגבניות וצורבים אותן היטב על מחבת פסים. מוסיפים נענע וטוחנים היטב.
6 מגישים את הרוטב עם הצלעות והרטטוי.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים