צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
תרד ממולא בטרטר דג
אצבעות קטנות של תרד חלוט עוטפות דג עסיסי ומתובל, ומעליו רוטב חמצמץ ומרענן
חופית סרמילי ואסף דיי | מאסטר שף
| פורסם 27/02/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 חבילת תרד טרי
1 ליטר מים חמים עם מלח
מלח
לטרטר דגים:
2 פילטים של מוסר ים
צרור כוסברה
10 עלי נענע
1 שן שום
2 בצלי שאלוט
כפית ג'ינג'ר קצוץ
לרוטב:
2 גבעולי בצל ירוק
חצי פלפל ירוק חריף
זרעים מעגבנייה אחת
רבע כוס שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
1 במכתש ועלי כותשים היטב למרקם חלק את הדג, הכוסברה, עלי הנענע, השום, השאלוט והג'ינג'ר.
2 חולטים לדקה את התרד במים רותחים ומעבירים למי קרח.
3 ממלאים את עלי התרד ומגלגלים סביב המילוי. אם העלים קטנים מגלגלים שניים יחד כדי שהדג יהיה עטוף כולו.
4 מכינים את הרוטב: במכתש ועלי כותשים את הבצל והפלפל החריף, מוסיפים סחיטת עגבניות ומתבלים בשמן זית ומלח.
5 מניחים את אצבעות התרד הממולאות בצלחת הגשה, ומטפטפים מעל את הרוטב.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.