צילום׃ יעל יצחקי, מאסטר שף
סביצ'ה פומלה
הסלט הזה כל כך מרענן, יפהפה וטעים – שלא ייאמן שפרח מעולם לא התעסקה עם דג טרי, או אפילו טעמה כזה. לזה אנחנו קוראים מלכה
פרח רסלאן | מאסטר שף
| פורסם 04/09/19
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
פילה דג ברמונדי, ללא עור
פומלה מפולטת
2 צנוניות, קצוצות דק
רבע צרור עירית, קצוץ דק
גבעול גדול של בצל ירוק, קצוץ דק
מיץ לימון טרי
מלח גס
שמן זית
אופן ההכנה:
1 חותכים את הדג לקוביות קטנות.
2 חותכים את הפומלה המפולטת לגודל הקוביות של הדג.
3 מערבבים הכול ביחד עם כל שאר המרכיבים.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.