אוכל
צילום׃ יעל יצחקי, מאסטר שף

סביצ'ה פומלה

הסלט הזה כל כך מרענן, יפהפה וטעים – שלא ייאמן שפרח מעולם לא התעסקה עם דג טרי, או אפילו טעמה כזה. לזה אנחנו קוראים מלכה

פרח רסלאן | מאסטר שף | פורסם 04/09/19 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 47 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פילה דג ברמונדי, ללא עור

פומלה מפולטת

2 צנוניות, קצוצות דק

רבע צרור עירית, קצוץ דק

גבעול גדול של בצל ירוק, קצוץ דק

מיץ לימון טרי

מלח גס

שמן זית

אופן ההכנה:

1 חותכים את הדג לקוביות קטנות.

2 חותכים את הפומלה המפולטת לגודל הקוביות של הדג.

3 מערבבים הכול ביחד עם כל שאר המרכיבים.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.