אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

אורז עם בשר, שקדים וצנוברים

עם יד על הלב - ארוחות שלמות בסיר אחד פותרות כל כך הרבה בעיות, כמו למשל - כיור מפוצץ: אורז ובשר שמתבשלים יחד, קצת צנוברים ושקדים קלויים מלמעלה ובשביל הרענון - יוגורט עם מלפפונים טריים, נענע ושום

נורמן עיסא | מאסטר שף VIP | פורסם 04/02/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.8 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבשיל אורז:

שמן זית

כוס אורז

200 גרם בשר טחון

מלח

פלפל

בהרט

חופן צנוברים

חופן שקדים

ליוגורט:

גביע יוגורט

2 מלפפונים

שום

נענע

מלח

אופן ההכנה:

1 בסיר עם מעט שמן זית מבשלים אורז ביחד עם הבשר הטחון. מוסיפים מלח, פלפל ובהרט ומים עד לשני סנטימטר מעל האורז.

2 במחבת קולים את הצנוברים והשקדים.

3 שופכים את היוגורט לקערה. קוצצים דק את המלפפונים, מערבבים עם שום, נענע ומלח.

4 כשהאורז מוכן מוסיפים את השקדים והצנוברים מעל. מגישים עם היוגורט בצד.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.