צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
אורז עם בשר, שקדים וצנוברים
עם יד על הלב - ארוחות שלמות בסיר אחד פותרות כל כך הרבה בעיות, כמו למשל - כיור מפוצץ: אורז ובשר שמתבשלים יחד, קצת צנוברים ושקדים קלויים מלמעלה ובשביל הרענון - יוגורט עם מלפפונים טריים, נענע ושום
נורמן עיסא | מאסטר שף VIP
| פורסם 04/02/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
לתבשיל אורז:
שמן זית
כוס אורז
200 גרם בשר טחון
מלח
פלפל
בהרט
חופן צנוברים
חופן שקדים
ליוגורט:
גביע יוגורט
2 מלפפונים
שום
נענע
מלח
אופן ההכנה:
1 בסיר עם מעט שמן זית מבשלים אורז ביחד עם הבשר הטחון. מוסיפים מלח, פלפל ובהרט ומים עד לשני סנטימטר מעל האורז.
2 במחבת קולים את הצנוברים והשקדים.
3 שופכים את היוגורט לקערה. קוצצים דק את המלפפונים, מערבבים עם שום, נענע ומלח.
4 כשהאורז מוכן מוסיפים את השקדים והצנוברים מעל. מגישים עם היוגורט בצד.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.