סנדוויץ' רואסט
נתחי עוף שבושלו באריכות בציר עוף ותבלינים ונמסים בפה, עם קוביות צ'יפס שמנמנות בתוך לחמניה רכה והכל לצד ירקות בטמפורה. לא צריך טייק אווי, פשוט מכינים בבית
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהעד שעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לרואסט:
ציר מרק עוף
ירכיים עוף
לבבות
שום
בצל
כורכום
חווייאג'
פלפל שחור
מלח
ציפורן
קינמון
הל
שמן לטיגון
תפוחי אדמה חתוכים לצ'יפס
כוסברה קצוצה
מיץ לימון
לירקות בטמפורה:
קמח טמפורה
מים
זוקיני
פלפל אדום
בצל
פלפל חריף
קישוא
שמן לטיגון
לרוטב:
שום
סויה
צ'ילי מתוק
מיץ לימון
בצל ירוק קצוץ
כוסברה קצוצה
להגשה:
לחמנייה
אופן ההכנה:
1 לרואסט עוף ולבבות: מרתיח בסיר ציר מרק עוף עם הירכיים והלבבות. מוסיפים שום, בצל, כורכום, חוויאג', פלפל שחור, מלח, ציפורן, קינמון והל. אחרי בישול ארוך, מוציאים את העוף והלבבות, מטגנים וחותכים לקוביות. מטגנים ביחד עם בצל ושום.
2 בסיר נפרד מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן רותח, מכניסים את תפוחי האדמה החתוכים ומכינים צ'יפס. כשהצ'יפס מוכן, חותכים אותו לקוביות ומוסיפים לעוף , מקפיצים ביחד עם כוסברה ולימון ומוזגים את הכל על הלחמנייה.
3 הירקות בטמפורה: בקערה מדללים את קמח הטמפורה עם מים. מערבבים כדי להימנע מגושים. חותכים את כל הירקות וטובלים בבלילה: זוקיני, פלפל אדום, בצל, פלפל חריף וקישוא. מטגנים במחבת.
4 הרוטב: מערבבים יחד את כל החומרים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.