צילום׃ דניאל בר און, מאסטר שף
ריזוטו פתיתים לצד דג מטוגן
פתיתים משודרגים שמתבשלים במיץ עגבניות סחוטות טרי טרי עם תוספת של פטריות, תירס וחמאה, ודניס מטוגן במחבת ככה, כמו שהוא, רק מלח פלפל. כל הכיף הוא שלא צריך יותר מזה
מסימליאנו די מטאו | מאסטר שף
| פורסם 17/08/15
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
200 גרם פתיתים
חצי קילו עגבניות שרי
100 גרם חמאה
200 גרם פטריות
50 גרם תירס
פלפל חריף
פלפל שחור
מלח
כפית פפריקה חריפה
שמן זית
פילה דניס
אופן ההכנה:
1 טוחנים עגבניות בבלנדר ושופכים את העגבניות הטחונות לתוך מגבת.
2 סוחטים את כל הנוזלים מהעגבניות לתוך סיר.
3 קוצצים פטריות ומטגנים עם שמן זית, תירס, מלח, פלפל, פפריקה חריפה וחמאה.
4 מתבלים את הדניס בפלפל ומלח.
5 מחממים מעט שמן זית במחבת, מטגנים את הדניס על צד העור והופכים לאחר כמה דקות.
6 חותכים את הדניס לקוביות.
7 מרתיחים את מיץ העגבניות, מוסיפים קצת מלח ומבשלים את הפתיתים במיץ.
8 כשהפתיתים מוכנים מוסיפים את תערובת הפטריות ועוד חמאה ומערבבים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
9 מניחים בצלחת את הפתיתים ואת קוביות הדג מעל.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.