אוכל
צילום׃ דניאל בר און, מאסטר שף

ריזוטו פתיתים לצד דג מטוגן

פתיתים משודרגים שמתבשלים במיץ עגבניות סחוטות טרי טרי עם תוספת של פטריות, תירס וחמאה, ודניס מטוגן במחבת ככה, כמו שהוא, רק מלח פלפל. כל הכיף הוא שלא צריך יותר מזה

מסימליאנו די מטאו | מאסטר שף | פורסם 17/08/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם פתיתים

חצי קילו עגבניות שרי

100 גרם חמאה

200 גרם פטריות

50 גרם תירס

פלפל חריף

פלפל שחור

מלח

כפית פפריקה חריפה

שמן זית

פילה דניס

אופן ההכנה:

1 טוחנים עגבניות בבלנדר ושופכים את העגבניות הטחונות לתוך מגבת.

2 סוחטים את כל הנוזלים מהעגבניות לתוך סיר.

3 קוצצים פטריות ומטגנים עם שמן זית, תירס, מלח, פלפל, פפריקה חריפה וחמאה. 

4 מתבלים את הדניס בפלפל ומלח.

5 מחממים מעט שמן זית במחבת, מטגנים את הדניס על צד העור והופכים לאחר כמה דקות.

6 חותכים את הדניס לקוביות.

7 מרתיחים את מיץ העגבניות, מוסיפים קצת מלח ומבשלים את הפתיתים במיץ. 

8 כשהפתיתים מוכנים מוסיפים את תערובת הפטריות ועוד חמאה ומערבבים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

9 מניחים בצלחת את הפתיתים ואת קוביות הדג מעל.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.