אוכל
צילום׃ דניאל בר און

מרק כתום

החורף עדיין כאן ולמרות שהכי בא מרק אין כל כך כוח להכין אותו. בדיוק כאן נכנס המרק הכתום והקל להכנה הזה. איך אומרים, מרק כתום - מומלץ בחום

ליאור סלומון | מאסטר שף | פורסם 22/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 161 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 בטטות קלופות

500 גרם דלעת

2 גזרים קלופים

1 פלפל צהוב נקי מגרעינים וליבה

5 שיני שום

שורש פטרוזיליה קלוף

כפית מלח

1/2 כפית פלפל

כף סוכר חום

מים לפי הצורך או ציר ירקות

1/2 כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1 בסיר ממלאים מים ומביאים לרתיחה. מכניסים את כל הירקות ומבשלים עד לריכוך. כשהירקות רכים טוחנים עד למרקם אחיד בעזרת בלנדר מוט. מתבלים. מוסיפים שמנת מתוקה וממשיכים לבשל במשך רבע שעה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים