צילום׃ דניאל בר און
מרק כתום
החורף עדיין כאן ולמרות שהכי בא מרק אין כל כך כוח להכין אותו. בדיוק כאן נכנס המרק הכתום והקל להכנה הזה. איך אומרים, מרק כתום - מומלץ בחום
ליאור סלומון | מאסטר שף
| פורסם 22/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 בטטות קלופות
500 גרם דלעת
2 גזרים קלופים
1 פלפל צהוב נקי מגרעינים וליבה
5 שיני שום
שורש פטרוזיליה קלוף
כפית מלח
1/2 כפית פלפל
כף סוכר חום
מים לפי הצורך או ציר ירקות
1/2 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1 בסיר ממלאים מים ומביאים לרתיחה. מכניסים את כל הירקות ומבשלים עד לריכוך. כשהירקות רכים טוחנים עד למרקם אחיד בעזרת בלנדר מוט. מתבלים. מוסיפים שמנת מתוקה וממשיכים לבשל במשך רבע שעה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים