צילום׃ נתנאל ישראל, מאסטר שף
קציצות דגים ביוגורט
מנה ראשונה שנחטפת כמו גרעינים עוד בשלב הטיגון, ראו הוזהרתם
אבנר רוזנטליס, עדן גינדי, בת שי עוז | מאסטר שף
| פורסם 20/02/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לקציצות:
500 גרם מוסר ים
חצי זוקיני מגורד
1 בצל קצוץ
צרור כוסברה
חופן עלי נענע
כמה גבעולי טרגון קצוץ
ביצה
2 כפות פירורי לחם
מלח, פלפל
לרוטב:
5 כפות יוגורט כבשים
1 כף שמנת חמוצה
צרור קטן של פטרוזיליה, אורגנו, נענע ושמיר
חצי פלפל חריף ירוק
2 שיני שום
מלח
גרידת לימון
אופן ההכנה:
1 הרוטב: קוצצים את עשבי התיבול, הפלפל החריף והשום, ומערבבים עם שאר מרכיבי הרוטב.
2 מערבבים את כל תערובת הקציצות יחד, צרים קציצות ומטגנים.
3 מניחים מרוטב היוגורט בצלחת, מעל מסדרים את הקציצות, מזלפים שמן זית וסוחטים חצי עגבנייה.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.