אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

מדליוני פילה לצד פירה דלעת וחמאת זעתר

קלאסיקה: נתח בשר איכותי ולידו טעמים עדינים של דלעת וחמאה. נשבעים, לא צריך יותר מזה

שמי אפניאר | מאסטר שף | פורסם 02/03/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.5 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבשר:

3 מדליוני פילה

5 ענפי רוזמרין

70 גרם חמאה

לפירה:

פרוסת דלעת גדולה (כ-400 גרם)

2 כפות זעתר

100 גרם חמאה

שמן זית

מלח ופלפל

להגשה:

גבעולי אספרגוס צלויים בחמאה

אופן ההכנה:

1 מרתיחים את הדלעת בסיר עם מעט מלח עד לריכוך מלא.

2 במחבת על אש נמוכה ממיסים חמאה ומוסיפים זעתר. מערבבים דקה-שתיים ומורידים מהגז. טועמים ומתקנים במידת הצורך.

3 בבלנדר טוחנים את הדלעת עם חמאת הזעתר ומעט מלח ופלפל, עוצרים וטועמים. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ואיזון בין הדלעת לזעתר.

4 במחבת פסים ממיסים חמאה ומניחים את ענפי הרוזמרין. צולים את מדליוני הפילה עד למידת הצלייה הרצויה.

5 בצלחת מניחים פס מפירה הדלעת לצד האספרגוס שנצלה בחמאה ולצידם את מדליוני הפילה.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.