תמונת AVI׃ mako
סרדינים ממולאים במלית מרוקאית
זוג סרדינים שבעזרת קצת עזרה מקמח, חלבון ושמן לטיגון הופכים למשהו אחד, משמח במיוחד
שי טובול | מאסטר שף
| פורסם 08/01/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
6 זוגות סרדינים מפולטים
מעט קמח לקימוח:
שמן לטיגון
1 חלבון
מעט מים פושרים
לרוטב:
צרור כוסברה קצוצה
3 שיני שום גדולות, כתושות
כף עריסה
מלח לפי הטעם
פלפל טחון לפי הטעם
חצי כפית כמון (רצוי טרי)
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1 מערבבים כוסברה, שום, עריסה, כמון, מלח, פלפל ושמן זית. ממלאים ברוטב כל זוג סרדינים כמו סנדוויץ'. מקמחים את זוגות הסרדינים (מומלץ לקמח עם הידיים מבלי להפוך את הדג).
2 מחממים שמן לטיגון. מערבבים את החלבון עם המים, טובלים בפנים את הסרדינים וזורקים לשמן החם. מגישים לצד לחם טוב.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים