תמונת AVI׃ mako
פילה לברק עם במיה ברוטב ג'לי סוביניון בלאן על סלט ירוק
מנה יצירתית קיצית ורעננה לדג עסיסי ביותר- הלברק! אושר מובטח בכל ביס וביס
אוליביה פארתי | מאסטר שף
| פורסם 30/06/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
שמן זית
תימין
2 פילה לברק
במיה
פטרוזיליה
בזיליקום
כוסברה
נענע
ענבי מאכל לבנים
ג'לטין
אופן ההכנה:
1 אופים את פילה הלברק כ- 12 דקות בתנור על 155 מעלות.
2 מטגנים את הבמיה בשמן זית כ 20 דקות.
3 מערבבים את עשבי התיבול והענבים בקערה ומוסיפים לימון ושמן זית לפי הטעם.
4 מכינים ג'לי לפי הוראות היצרן ומוסיפים חצי כוס סובניון בלאן ועלה של תימין.
5 מגישים בתוספת חצי לימון ומזלפים שמן זית.