תמונת AVI׃ mako
פטפונג ומלפפון קישוא מוקפצים עם טופו
מוקפץ בסגנון אסייתי עם טופו, ג'ינג'ר, שום והכלאת קישוא עם מלפפון
מיה בן צבי | מאסטר שף
| פורסם 17/12/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 שיני שום, דפוקות
2 כפות שמן זית
פלפל אדום חריף, פרוס דק
צרור פטפונג, מופרד
כוס קישוא מלפפון חתוך לקוביות
חצי כוס טופו
4 ס"מ ג'ינג'ר מגורר
רוטב סויה
שמן שומשום
אופן ההכנה:
1 מקפיצים את השום בשמן זית.
2 מוסיפים את הפלפל החריף והפטפונג, הקישוא מלפפון והטופו וממשיכים להקפיץ.
3 מוסיפים את הג'ינג'ר. כשהקישוא מלפפון רך והטופו מעט ספוגי מוסיפים מעט רוטב סויה ושמן שומשום.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!