צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
דג לוקוס ברוטב עגבניות, חצילים וזיתי קלמטה
היכונו למנה ים-תיכונית אמיתית: דג לוקוס מטוגן ברוטב עגבניות שרי ותמר, חצילים וזיתי קלמטה. כמה טעים, ככה פשוט להכנה
בטי רוקאווי | מאסטר שף VIP
| פורסם 16/03/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
פילה לוקוס
עגבניות שרי
עגבניות תמר
עגבניות צהובות
3 שיני שום
2 עלי מרווה
חציל פרוס לפרוסות, מטוגן
זיתי קלמטה מגולענים
אופן ההכנה:
1 מקמחים היטב את פילה הלוקוס ומטגנים בשמן עמוק במשך 7 דקות עד שהוא מזהיב מכל צדדיו.
2 בסיר נפרד מטגנים עגבניות שרי, עגבניות תמר ועגבניות צהובות בשמן זית עם שום על חום בינוני-גבוה. מורידים מהאש. מוסיפים את עלי המרווה ואת פרוסות החצילים ביחד עם זיתי הקלמטה.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות. מכניסים את הדג לסיר הרוטב ואז לתנור עם מכסה פתוח ומברישים את הרוטב על הדג כדי שיחדור פנימה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.