צילום׃ יעל יצחקי, מאסטר שף
נקניקיות חלקי פנים
העובדה שמעולם לא הכין נקניקייה קודם לא מנעה משחר להפגיז עם נקניקייה מעולה, שיש בה את כל מה שהקצב השאיר מאחור
שחר לוי | מאסטר שף
| פורסם 29/07/19
- זמן עבודהשעה וחצי
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושינדרשת מיומנות
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
שרוול מעיים, למילוי
מלח
100 גרם טחול
100 גרם לב טלה
100 גרם כבד טלה
50 גרם שומן
50 גרם טוסיק ברווז
חצי כפית חוואייג'
כפית ראס אל חנות
כפית כמון
חצי בצל סגול
4 שיני שום
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
חצי ליטר ציר בקר
20 גרם שומן עוף
אופן ההכנה:
1 מקפיצים את כל חלקי הפנים עם התבלינים. מעבירים במטחנת בשר יחד עם הבצל, השום והירוקים.
2 מנקים את המעיים במים ושמים בתחתית מלח.
3 קושרים את הקצה של המעיים ומכניסים את המילוי בעזרת חצי בקבוק פלסטיק.
4 קושרים את הנקניקייה בצורת פרסה ומבשלים 15 דקות על אש נמוכה בתוך ציר בקר שמגיע עד חצי הגובה.
5 מטגנים בשומן עוף לקבלת השחמה יפה.
6 מצמצמים את הציר ומגישים כרוטב.