תמונת AVI׃ mako
מרק דגים הונגרי
מרק אדום על בסיס קרפיון, עם הרבה פפריקה כמו שהונגרים אוהבים
עידו קרוננברג | מאסטר שף
| פורסם 05/01/14
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1.5 ק"ג קרפיון
500 גרם דגים אחרים
3 בצלים
1 עגבנייה קצוצה
1 פלפל ירוק קצוץ
2 כפיות פפריקה אדומה
כפית גדושה פפריקה חריפה
מלח
אופן ההכנה:
1 מבשלים את האדרות ואת ראש הדג בסיר עם 2 ליטר מים ועם בצל אחד. קוצצים את שני הבצלים הנותרים.
2 מאדים את הבצלים הקצוצים בסיר נוסף. מסננים את המרק, ומוסיפים אליו את הבצל המאודה, העגבנייה, הפלפל הירוק והתבלינים.
3 מביאים את המרק לרתיחה נוספת, מוסיפים את הדגים ומבשלים עוד 20 דקות. מוציאים את הדג לצלחת ועליו יוצקים את המרק.
4 מגישים עם שמנת, לחם לבן טרי, חמאה ומלח.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים