צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
מג'דרה מבורגול ועדשים לצד עגבניות, בצל ירוק וחתיכות פרגית
הנה סיר שקשה להתנגד לו: ארוחה שלמה המכילה פרגיות, עדשים ובורגול ועגבניות, שיהיה קצת צבע בצלחת
נורמן עיסא | מאסטר שף
| פורסם 02/02/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
מרכיבים:
2 בצל, קצוץ דק
פרגיות
שמן זית
כוס עדשים
1/2 כוס בורגול
מלח
עגבניות
בצל ירוק
זעתר
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל בשמן זית. מוציאים את הבצל.
2 מרתיחים את העדשים עם מים. וכשהעדשים רכות למחצה, מוסיפים את הבצל מעליהן ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות.
3 במחבת צולים את הפרגיות.
4 קוצצים סלט לפי הטעם.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.