תמונת AVI׃ mako
ברקוקש: פתיתים מתוקים
מנה מסורתית של פתיתים בגרסה מתוקה, עם קינמון, חלב קוקוס ופיטאיה טעימה
ג'קי אזולאי | מאסטר שף
| פורסם 06/12/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
פחית חלב קוקוס
מקל וניל
כף סוכר
קצת קינמון
פיטאיה אחת
כוס פתיתים
שקדים קלויים
אופן ההכנה:
1 מרתיחים בסיר פחית חלב קוקוס, עם מקל וניל, כף סוכר וקצת קינמון. מוסיפים פיסה של פיטאיה אל תוך הרוטב כדי שתימס ותצבע את החלב.
2 מוסיפים כוס פתיתים ומבשלים עד להסמכה.
3 מוזגים לכוס ומוסיפים שקדים קלויים מעל.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!