מילפיי טרטר בקר וטוויל פפריקה וצ׳ילי
להכין בשיא הקלילות ולחסל באותה הקלילות בדיוק – המנה הראשונה המושלמת
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
לטרטר בקר:
300 גרם פילה בקר
חופן נענע
חופן כוסברה
חופן פטרוזיליה
חצי בצל סגול
חצי פלפל ירוק חריף
חופן צנוברים
חצי כפית גרידת לימון
קורט מלח ופלפל
3 כפות שמן זית
לטוויל פפריקה וצ'ילי:
100 גרם חמאה מומסת בטמפרטורת החדר
100 גרם קמח לבן
100 גרם חלבון ביצה
כפית סוכר
כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה
כפית צ'ילי גרוס
לויניגרט עגבניות מהיר:
עגבנייה
חצי לימון
כף שמן זית
קורט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 קוצצים לחתיכות קטנות את פילה הבקר. קוצצים דק את העשבים, הבצל והפלפל החריף ומעבירים לקערה. קולים את הצנוברים על מחבת 3-2 דקות ומוסיפים לקערה. מוסיפים שמן זית, גרידת לימון מלח ופלפל ומערבבים למסה אחידה.
2 טוויל: שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים עם מטרפה עד למשחה חלקה. משטחים שכבה דקה מאוד על נייר אפייה, מעבירים לתבנית ואופים בתנור על 200 מעלות 10-8 דקות.
3 סוחטים בקערה קטנה מיץ מהעגבנייה ומערבבים עם שמן, לימון מלח ופלפל.
4 מרכיבים: מניחים במרכז צלחת חופן טרטר ומעליו שבר מהטוויל. ממשיכים לסדר שכבות טרטר וטוויל עד שמסיימים את כל כמות הבשר. יוצקים ויניגרט מסביב למנה.
מתכוני מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.