תמונת AVI׃ mako
מלאי
מתכון חדש ונפלא למלאי הרומני המסורתי. מאפה קמח תירס מתקתק המחביא בתוכו שלל גבינות
איתי כהן | מאסטר שף
| פורסם 01/05/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
½ 1 כוס קמח רגיל
1 כוס קמח תירס
מקל וניל (או שתי שקיות סוכר וניל)
¾ כוס סוכר
כוס חלב
250 גרם גבינה לבנה
100 גרם חמאה
3 ביצים
250 גרם קוטג'
1/2 גביע יוגורט עזים
½ מיכל שמנת מתוקה
שקית אבקת אפייה
להגשה:
שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
1 שמים בקערה את הקמח וקמח התירס, ומוסיפים את תוכנו של מקל הווניל והסוכר.
2 מרתיחים את החלב ומוסיפים לתערובת.
3 מוסיפים את הגבינה הלבנה, ממיסים את החמאה ומוסיפים לתערובת.
4 מוסיפים את הביצים, ולבסוף את שאר הגבינות, השמנת ואבקת האפייה.
5 מערבבים היטב, מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-50 דקות.
6 מניחים ל-5 דקות, ומגישים עם שמנת חמוצה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!