צילום׃ אפיק גבאי, מאסטר שף
צלעות ממולאות
מתכון של סופי פורת ממשימת הגמר במאסטר שף: צלעות טלה ממולאות בחלקי פנים, צרובות על מחבת לוהטת ומוגשות עם רוזמרין שרוף שנותן ניחוח קסום למנה קסומה
סופי פורת | מאסטר שף
| פורסם 13/12/16
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
נתח צלעות שלם (עם 4-5 עצמות של צלעות)
200 גרם שקדי עגל
100 גרם טחולים של עוף
מלח
פלפל
בהרט
מיץ לימון
רוזמרין
אופן ההכנה:
1 בעזרת סכין חדה וצרה עושים כיס באמצע כל צלע.
2 מערבבים את שקדי העגל עם הטחולים ומתבלים במלח, פלפל, בהרט ומעט לימון.
3 ממלאים את הכיסים שיצרנו בתערובת, וסוגרים את הצלעות. מטגנים על מחבת מכל הצדדים.
4 להגשה: מניחים את הצלעות על צלחת ושורפים עלי רוזמרין באמצעות ברנר סמוך ככל שניתן להגשה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים