אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מאסטר שף

צלעות ממולאות

מתכון של סופי פורת ממשימת הגמר במאסטר שף: צלעות טלה ממולאות בחלקי פנים, צרובות על מחבת לוהטת ומוגשות עם רוזמרין שרוף שנותן ניחוח קסום למנה קסומה

סופי פורת | מאסטר שף | פורסם 13/12/16 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

נתח צלעות שלם (עם 4-5 עצמות של צלעות)

200 גרם שקדי עגל

100 גרם טחולים של עוף

מלח

פלפל

בהרט

מיץ לימון

רוזמרין

אופן ההכנה:

1 בעזרת סכין חדה וצרה עושים כיס באמצע כל צלע.

2 מערבבים את שקדי העגל עם הטחולים ומתבלים במלח, פלפל, בהרט ומעט לימון. 

3 ממלאים את הכיסים שיצרנו בתערובת, וסוגרים את הצלעות. מטגנים על מחבת מכל הצדדים. 

4 להגשה: מניחים את הצלעות על צלחת ושורפים עלי רוזמרין באמצעות ברנר סמוך ככל שניתן להגשה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים