אוכל
תמונת AVI׃ mako

קנלוני גבינות ותירס

קנולי ממולאים בגבינות ותירס ומעליהם שכבה נאה של רוטב בשמל. מנה טעימה ישר מהתנור

דליה אלחדף | מאסטר שף | פורסם 16/11/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 101 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 קנולי

גרגירים מקלח תירס אחד

1 כף גדושה מסקרפונה

2 כפות פרמזן מגורד

2 כפות מוצרלה

חמאה לשימון התבנית

עוד פרמזן, לפיזור

לרוטב:

2 כפות חמאה

2 כפות קמח

כוס חלב רותח

מלח ופלפל

קמצוץ אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1 מערבבים את תירס והגבינות ומעבירים לשקית זילוף. ממלאים את הקנלוני.

2 ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח, מערבבים ומבשלים קלות. מוסיפים את החלב הרותח ומערבבים היטב (שלא יהיו גושים). מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם.

3 משמנים תבנית בחמאה, שופכים מעט מהרוטב, מסדרים את הקנלוני ועליהם עוד רוטב. מפזרים פרמזן ואופים 45 דקות ב-180 מעלות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות