תמונת AVI׃ mako
קנלוני גבינות ותירס
קנולי ממולאים בגבינות ותירס ומעליהם שכבה נאה של רוטב בשמל. מנה טעימה ישר מהתנור
דליה אלחדף | מאסטר שף
| פורסם 16/11/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
6 קנולי
גרגירים מקלח תירס אחד
1 כף גדושה מסקרפונה
2 כפות פרמזן מגורד
2 כפות מוצרלה
חמאה לשימון התבנית
עוד פרמזן, לפיזור
לרוטב:
2 כפות חמאה
2 כפות קמח
כוס חלב רותח
מלח ופלפל
קמצוץ אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
1 מערבבים את תירס והגבינות ומעבירים לשקית זילוף. ממלאים את הקנלוני.
2 ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח, מערבבים ומבשלים קלות. מוסיפים את החלב הרותח ומערבבים היטב (שלא יהיו גושים). מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם.
3 משמנים תבנית בחמאה, שופכים מעט מהרוטב, מסדרים את הקנלוני ועליהם עוד רוטב. מפזרים פרמזן ואופים 45 דקות ב-180 מעלות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!