תמונת AVI׃ mako
דניס מאודה עם פטריות טריות וגבינת רוקפור
מנה שכולה עדינות ואנינות. בואו לתת ביס בדג שפשוט יימס לכם בפה
רוית מטרסו | מאסטר שף
| פורסם 11/07/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
1 דג דניס
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
3 פטריות חורש גדולות
6 פטריות שמפיניון פרוסות
50 גרם גבינת רוקפור
צילי אדום טרי קצוץ לקישוט
אופן ההכנה:
1 מורחים את הדג בשמן זית, ממליחים ומפלפלים.
2 במחבת חמה מטגנים את הפטריות במעט שמן זית. לאחר 2 דקות מוציאים לקערה עם כל הנוזלים.
3 מוסיפים לאותה מחבת שמן זית, ומפוררים פנימה את הגבינה. ברגע שהגבינה נמסה עם השמן מחזירים פנימה את הפטריות לדקה נוספת. מצננים.
4. מניחים 3 כפות מתערובת הפטריות על נייר כסף, וממלאים את בטן הדג ב-2 כפות נוספות מרוטב הפטריות. יוצרים ארובה מנייר כסף, ואופים בתנור למשך 12 דקות.
5 לאחר שהדג נעשה למידת הצורך מגישים על צלחת עם רוטב הפטריות הנותר.
סימון תזונתי עבור כל המתכון:
קלוריות | 1136 אנרגיה |
חלבונים | 120 גרם |
פחמימות | 17 גרם |
שומנים | 65 גרם |