צילום׃ מאסטר שף, שידורי קשת
רביולו אל אנינו בורשסה
רביול אחד גדול שבתוכו מלית של תרד וגבינות, וגם הפתעה: חלמון ביצה שמתפצפץ עם נעיצת המזלג הראשונה
קרלה דניאלה גרוור | מאסטר שף
| פורסם 04/06/19
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבצק:
250 גרם קמח
3 חלמונים
מים
מלח
למילוי:
תרד
ריקוטה
פרמזן
2 ביצים
אגוז מוסקט
מלח
פלפל שחור
לרוטב:
חמאה
מרווה
פרמזן, להגשה
אופן ההכנה:
1 הבצק: לשים את המרכיבים עד שמתקבל בצק אחיד.
2 המילוי: מאדים את התרד בסיר ונפטרים מהנוזלים שהוא מגיר.
3 קוצצים את התרד, מערבבים עם ריקוטה, פרמזן וחצי ביצה ומתבלים.
4 פורסים את הבצק על השולחן ומסדרים את המילוי. במרכז המילוי יוצרים גומה ושוברים לתוכה חלמון. סוגרים.
5 מבשלים דקה וחצי במים רותחים ומעבירים למחבת עם מרווה וחמאה.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.