אוכל
צילום׃ מאסטר שף, שידורי קשת

רביולו אל אנינו בורשסה

רביול אחד גדול שבתוכו מלית של תרד וגבינות, וגם הפתעה: חלמון ביצה שמתפצפץ עם נעיצת המזלג הראשונה

קרלה דניאלה גרוור | מאסטר שף | פורסם 04/06/19 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

250 גרם קמח

3 חלמונים

מים

מלח

למילוי:

תרד

ריקוטה

פרמזן 

2 ביצים

אגוז מוסקט

מלח

פלפל שחור

לרוטב:

חמאה

מרווה

פרמזן, להגשה

אופן ההכנה:

1 הבצק: לשים את המרכיבים עד שמתקבל בצק אחיד.

>> מתכונים לשבועות

2 המילוי: מאדים את התרד בסיר ונפטרים מהנוזלים שהוא מגיר.

3 קוצצים את התרד, מערבבים עם ריקוטה, פרמזן וחצי ביצה ומתבלים.

4 פורסים את הבצק על השולחן ומסדרים את המילוי. במרכז המילוי יוצרים גומה ושוברים לתוכה חלמון. סוגרים.

5 מבשלים דקה וחצי במים רותחים ומעבירים למחבת עם מרווה וחמאה.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.