אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

קרפצ'ו דג

החליפו את קרפצ'ו הבשר המסורתי בקרפצ'ו דג מרענן עם חומץ בלסמי מצומצם ופירורי גבינת פטה. המנה הכי יפה על השולחן בחצי שעה עבודה

עדן הראל | מאסטר שף VIP | פורסם 11/03/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

דג לבן (דניס, לברק, מוסר)

חומץ בלסמי

סוכר

צ'ילי

גמבה

רוקט

שמן זית

פלפל שחור

גבינת פטה

אופן ההכנה:

1 מפלטים את הדג.

2 במחבת מצמצמים בלסמי עם סוכר.

3 חותכים צ'ילי, גמבה ורוקט.

4 מניחים את הדג בתוך נייר פרגמנט ודופקים אותו לצורת מרובע. מזלפים שמן זית, מתבלים בפלפל שחור ומפזרים מלמעלה את גבינת הפטה והירקות החתוכים. מטפטפים מעל הכל רוטב בלסמי.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.