אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

קרמבו בוטנים

קרמבו ביתי עם מילוי מפנק של חמאת בוטנים ומסקרפונה

חיים כהן, תאיר מורדוך ומיטל רייכל | מאסטר שף | פורסם 13/03/21 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למרנג:

6 חלבונים

כוס סוכר

לתחתית:

100 גרם בוטנים (מכל הסוגים, מלוחים, מסוכרים, במבה)

כפית פפריקה

כפית קינמון

5 כפות מייפל

למילוי:

2 כפות חמאת בוטנים

1 חבילת מסקרפונה

קורט מלח

2 כפות סוכר

לציפוי:

2 חפיסות שוקולד מריר

2 כפות שמן זרעי ענבים

אופן ההכנה:

1 מקציפים את החלבונים והסוכר, מעבירים לשק זילוף ושומרים במקרר.

2 מכינים את התחתית: טוחנים בוטנים ומערבבים עם סוכר ומייפל. משטחים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-10 דקות. בסיום האפייה מעבירים למקרר.

3 מילוי: טוחנים בוטנים, מסקרפונה, חמאה, מלח וסוכר ומעבירים לשקית זילוף.

4 בונים את המנה על התחתית: מזלפים מעט ממילוי הבוטנים באמצע התחתית. מזלפים את המרנג מסביב ומעל ומכניסים לפריזר לשעתיים לפחות.

5 בבן מארי ממיסים את השוקולד עם שמן זרעי הענבים.   

6 מוציאים את הקרמבו מהמקפיא ומצפים בשוקולד המומס.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.