קרמבו בוטנים
קרמבו ביתי עם מילוי מפנק של חמאת בוטנים ומסקרפונה
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעתיים וחצי
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
למרנג:
6 חלבונים
כוס סוכר
לתחתית:
100 גרם בוטנים (מכל הסוגים, מלוחים, מסוכרים, במבה)
כפית פפריקה
כפית קינמון
5 כפות מייפל
למילוי:
2 כפות חמאת בוטנים
1 חבילת מסקרפונה
קורט מלח
2 כפות סוכר
לציפוי:
2 חפיסות שוקולד מריר
2 כפות שמן זרעי ענבים
אופן ההכנה:
1 מקציפים את החלבונים והסוכר, מעבירים לשק זילוף ושומרים במקרר.
2 מכינים את התחתית: טוחנים בוטנים ומערבבים עם סוכר ומייפל. משטחים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-10 דקות. בסיום האפייה מעבירים למקרר.
3 מילוי: טוחנים בוטנים, מסקרפונה, חמאה, מלח וסוכר ומעבירים לשקית זילוף.
4 בונים את המנה על התחתית: מזלפים מעט ממילוי הבוטנים באמצע התחתית. מזלפים את המרנג מסביב ומעל ומכניסים לפריזר לשעתיים לפחות.
5 בבן מארי ממיסים את השוקולד עם שמן זרעי הענבים.
6 מוציאים את הקרמבו מהמקפיא ומצפים בשוקולד המומס.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.