צילום׃ דניאל בר און
לוקוס מוקפץ אטריות אורז רחבות בתיבול אסיאתי תאילנדי חריף
מנה אסייתית של דג לוקוס מטוגן עם אטריות אורז ברוטב סויה ועלי כוסברה
עידו קרוננברג | מאסטר שף
| פורסם 28/03/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
200 גרם פילה לוקוס, ללא העור
2 כפות קמח תירס לקימוח
2 גבעולי בצל ירוק
פלפל צ'ילי
כף קארי אדום
סויה
ג'ינג'ר כתוש
שום כתוש
רבע חבילת אטריות אורז
שמן
מעט ציר עוף או בקר
אופן ההכנה:
1 מחממים את השמן, מקמחים את קוביות פילה הלוקוס, מטגנים עד להזהבה ומניחים בצד.
2 חותכים את הבצל והצ'ילי, מקפיצים אותם בווק עם כף שמן, מוסיפים קארי, סויה, ג'ינג'ר שום ומעט מציר הבקר/העוף. מוסיפים את קוביות הלוקוס ומקפיצים עד שהכל מכוסה ברוטב.
3 במקביל מכינים את אטריות האורז: שמים אותן 3 דקות במים רותחים ומסננים.
4 מוסיפים את האטריות למחבת ומערבבים ביחד. מגישים חם עם מעט עלי כוסברה וסויה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים