צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
מנגולד ממולא בבשר
הנה מנה נחמדה ומקורית לאירוח: עלי מנגולד ממולאים בשר טחון, עגבניות, בצל ופטרוזיליה שטוגנו, שניצל סטייל, עם פירורי לחם וביצה. קצת סלסת עגבניות קלילה ליד ואתם מסודרים
איה קרמרמן | מאסטר שף VIP
| פורסם 02/02/15
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
מנגולד
בצל
עגבניות חתוכות
בשר טחון
פלפל שחור
מלח
פטרוזיליה
קמח
ביצה
פירורי לחם
שמן
לסלסה:
עגבניות מגורדות
שן שום, קצוצה
מלח
שמן זית
אופן ההכנה:
1 המנגולד: חולטים את העלים במים רותחים עד לריכוך.
2 מטגנים את הבצל, העגבניות והבשר הטחון ביחד עם פלפל, מלח ופטרוזיליה.
3 מוציאים את החלק הלבן של המנגולד וממלאים במעט מהבשר המטוגן. מקפלים את הצדדים ומגלגלים.
4 עוטפים את המנגולד בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים קלות מכל צד עד להשחמה.
5 ההגשה: מגררים עגבניות ושן שום, מוסיפים מלח ושמן זית ומגישים לצד המנגולד.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.