צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
עג'ה תרד ומנגולד
מעמדן המפוקפק של חביתות הירק מקבל חיזוק עצבני וחריף אש מהעג'ה – חביתה עמוסת תרד ומנגולד שתובלה היטב לצד יוגורט מלפפונים להרגעת החך. עשרים דקות והטירוף הזה אצלכם
בטי רוקאווי | מאסטר שף VIP
| פורסם 25/02/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לעג'ה:
שמן לטיגון
שום כתוש
ג'ינג'ר כתוש
4 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
כורכום
מלח
פלפל
צ'ילי אדום
צ'ילי ירוק
צרור תרד טורקי קצוץ דק
צרור מנגולד קצוץ דק
3 ביצים
לריאטה מלפפונים:
1/2 1 יוגורט
שום
צ'ילי
ג'ינג'ר
מלפפונים חתוכים דק-דק
אופן ההכנה:
1 מטגנים במחבת את השום, הג'ינג'ר ועגבניות השרי. מוסיפים את תפוחי האדמה ומוסיפים כורכום, מלח, פלפל, צ'ילי אדום וצילי ירוק, ומאדים.
2 מוסיפים את כל הירוקים וממשיכים לאדות. טורפים את הביצים ומוסיפים למחבת. מטגנים בצד אחד 8 דקות, שמים על המחבת צלחת, הופכים ומטגנים את הצד השני 3 דקות.
3 הריאטה מלפפונים: מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומפעילים לאיחוד חומרים. מגישים לצד העג'ה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.