פילה לברק עם ירקות ירוקים והדרים
מנה עיקרית שהיא כולה קלילות – גם בהכנה וגם בטעמים, וניחוח ההדרים? משגע!
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ירקות ירוקים:
15-10 במיה
15-10 שעועית ירוקה
מיץ מחצי תפוז
מיץ מרבע לימון
4 עלי מנגולד, החלק הירוק בלבד
מלח, פלפל
1 שן שום שלמה
50 גרם חמאה
כמה כפות שמן זית
גרידת תפוז
גרידת לימון
לדג:
8 יח' פילה לברק
עלים מגבעול 1 של אורגנו טרי, קצוצים
כמה כפות יוגורט עיזים
פלפל חריף קצוץ
אופן ההכנה:
1 מלהיטים מחבת וצורבים במיה ושעועית ירוקה. מוסיפים מעט שמן זית ואז סוחטים חצי תפוז ורבע לימון ומוסיפים מלח, פלפל ושן שום אחת מעוכה.
2 חותכים את המנגולד לרצועות ומקפיצים עם הירקות. מוסיפים קצת חמאה.
3 מפזרים מעל הכל אורגנו טרי קצוץ, גרידת תפוז, גרידת לימון ומכבים את האש.
4 ממליחים ומפלפלים את נתחי הדג. מחממים מחבת ומוסיפים סמנה. מניחים את הדגים על הצד של העור ולוחצים קצת על הדג כמה שניות כדי שלא יתקפל. צורבים כמה דקות מכל צד.
5 מרכיבים: שמים על הצלחת יוגורט, מעליו את הירקות ומעליהם את הדג. מוסיפים גרידת תפוז ולימון מעל ופלפל חריף קצוץ.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.