צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
קוסקוס עם דלעת ערמונים וטלה
ירקות שבושלו עד לריכוך בציר בקר עשיר, ביחד עם בשר טלה והכל על מצע קוסקוס אוורירי. מנה חמימה ונעימה, רגע לפני שהחורף מאחורינו
נועם טור | מאסטר שף VIP
| פורסם 23/02/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הירקות בציר הבקר עד לריכוך.
2 על מחבת חמה צורבים מעט את הטלה ומוסיפים לתבשיל. מבשלים יחד על אש קטנה כחצי שעה.
3 ההגשה: מעבירים מנת קוסקוס לקערה, מוסיפים את התבשיל ומפזרים מלמעלה מעט ערמונים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.