אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

קוסקוס עם דלעת ערמונים וטלה

ירקות שבושלו עד לריכוך בציר בקר עשיר, ביחד עם בשר טלה והכל על מצע קוסקוס אוורירי. מנה חמימה ונעימה, רגע לפני שהחורף מאחורינו

נועם טור | מאסטר שף VIP | פורסם 23/02/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ציר בקר

גזר

דלעת

תפוח אדמה

בצל

שום

דלעת ערמונים

ערמונים

בשר טלה

להגשה:

קוסקוס

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הירקות בציר הבקר עד לריכוך.

2 על מחבת חמה צורבים מעט את הטלה ומוסיפים לתבשיל. מבשלים יחד על אש קטנה כחצי שעה.

3 ההגשה: מעבירים מנת קוסקוס לקערה, מוסיפים את התבשיל ומפזרים מלמעלה מעט ערמונים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.