אוכל
צילום׃ יעל יצחקי, מאסטר שף

מרק שעועית ובשר

במשפחת קספרס הסיר הזה בדיוק נכנס לתנור בכל יום חמישי, ויוצא ממנו בכל שישי. נשמע כמו הרגל שלגמרי שווה לאמץ

גל קספרס | מאסטר שף | פורסם 09/09/19 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 82 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי קילו בשר צלי כתף מס' 5

200 גרם אוסובוקו עם עצם

1 מח עצם

מעט שמן, לטיגון

2 בצלים לבנים, קצוצים

3 גזרים בצבעים שונים, פרוסים

300 גרם שעועית, אחרי השריה של לילה

2 כפות רסק עגבניות

כפית חוואייג' למרק

מלח

פלפל שחור

4 גרגירי פלפל אנגלי

2 עלי דפנה

אופן ההכנה:

1 צורבים את הבשר במחבת מכל הכיוונים עד לסגירה.

2 מטגנים את הבצל בסיר עד להזהבה. מוסיפים את הגזרים, הבשר, השעועית, רסק העגבניות והתבלינים ומכסים במים רותחים.

>> מתכונים לראש השנה

3 מחממים תנור ל-110 מעלות.

4 מביאים שוב לרתיחה ומעבירים לתנור ללילה שלם.

המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.