צילום׃ יעל יצחקי, מאסטר שף
מרק שעועית ובשר
במשפחת קספרס הסיר הזה בדיוק נכנס לתנור בכל יום חמישי, ויוצא ממנו בכל שישי. נשמע כמו הרגל שלגמרי שווה לאמץ
גל קספרס | מאסטר שף
| פורסם 09/09/19
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
חצי קילו בשר צלי כתף מס' 5
200 גרם אוסובוקו עם עצם
1 מח עצם
מעט שמן, לטיגון
2 בצלים לבנים, קצוצים
3 גזרים בצבעים שונים, פרוסים
300 גרם שעועית, אחרי השריה של לילה
2 כפות רסק עגבניות
כפית חוואייג' למרק
מלח
פלפל שחור
4 גרגירי פלפל אנגלי
2 עלי דפנה
אופן ההכנה:
1 צורבים את הבשר במחבת מכל הכיוונים עד לסגירה.
2 מטגנים את הבצל בסיר עד להזהבה. מוסיפים את הגזרים, הבשר, השעועית, רסק העגבניות והתבלינים ומכסים במים רותחים.
3 מחממים תנור ל-110 מעלות.
4 מביאים שוב לרתיחה ומעבירים לתנור ללילה שלם.
המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.