צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
לחמעג'ון
אם עד עכשיו נמנעתם מלהכין לחמעג'ון כי לא רציתם ללוש בצק – קיצור הדרך הזה הוא בול מה שאתם צריכים
עדן גינדי | מאסטר שף
| פורסם 23/02/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
5 טורטיות
גרידת לימון
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן נענע קצוצה
רכז רימונים
שמן זית
לבשר:
חצי ק"ג בשר טחון
1 עגבנייה קצוצה
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתושה
1 פלפל חריף קצוץ
כפית רסק עגבניות
מעט שמן זית
כפית רכז רימונים
קורט בהרט
מלח פלפל
אופן ההכנה:
1 מערבבים את הבשר עם כל שאר החומרים לעיסה אחידה ושומרים במקרר.
2 מורחים את הטורטיות בשמן זית בחלק התחתון ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. משטחים מעל בשכבה דקה ואחידה את הבשר. אופים ב-180 מעלות עד שהבצק שחום בקצוות והבשר מוכן.
3 כשמוציאים מהתנור מפזרים מעל גרידת לימון, פטרוזיליה, נענע, רכז רימונים ושמן זית.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.