אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

לחמעג'ון

אם עד עכשיו נמנעתם מלהכין לחמעג'ון כי לא רציתם ללוש בצק – קיצור הדרך הזה הוא בול מה שאתם צריכים

עדן גינדי | מאסטר שף | פורסם 23/02/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

5 טורטיות

גרידת לימון

חופן פטרוזיליה קצוצה 

חופן נענע קצוצה

רכז רימונים

שמן זית

לבשר:

חצי ק"ג בשר טחון

1 עגבנייה קצוצה

1 בצל קצוץ

1 שן שום כתושה

1 פלפל חריף קצוץ

כפית רסק עגבניות 

מעט שמן זית

כפית רכז רימונים

קורט בהרט

מלח פלפל

אופן ההכנה:

1 מערבבים את הבשר עם כל שאר החומרים לעיסה אחידה ושומרים במקרר.

2 מורחים את הטורטיות בשמן זית בחלק התחתון ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. משטחים מעל בשכבה דקה ואחידה את הבשר. אופים ב-180 מעלות עד שהבצק שחום בקצוות והבשר מוכן.

3 כשמוציאים מהתנור מפזרים מעל גרידת לימון, פטרוזיליה, נענע, רכז רימונים ושמן זית.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.