צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
שוקרוט
אוהבים שוקרוט? קבלו את גרסת הטייק אווי למאכל הכרוב האלזסי, כשהוא מטוגן עם חזה אווז מעושן ומבושל בבירה והכל בלחמנייה עם נתחי סינטה ולצד תפוחי אדמה בתנור
פנינה טורנה | מאסטר שף VIP
| פורסם 11/03/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לשוקרוט:
200 גרם כרוב כבוש
200 גרם כרוב טרי
50 גרם חזה אווז מעושן
50 גרם חמוציות או צימוקים
100 גרם בצל פרוס
50 גרם גזר
מלח
פלפל
סוכר
כוס בירה
סינטה
לתפוח אדמה:
תפוח אדמה אדום
מלח גס
פלפל
להגשה:
לחמניית המבורגר
אופן ההכנה:
1 מטגנים במחבת את כל המרכיבים, מוסיפים את הבירה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מבשלים כחצי שעה עד שמתאדים כל הנוזלים. חותכים סינטה לפרוסות דקות וצורבים חמש דקות מכל צד.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים תפוחי אדמה על מלח גס ואופים במשך 50 דקות. מוציאים, חותכים לאורך ומגישים עם מלח גס ופלפל לצד הלחמנייה עם השוקרוט והסינטה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.