צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
סלט חריף ומעיף
מתחשק לכם מנה שהיא הרפתקאה? נסו את הסלט המיוחד הזה המכיל פומלה, פפאיה, עגבניות שרי, עור דג מטוגן ועוד המון הפתעות
נועם טור | מאסטר שף
| פורסם 02/02/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
מרכיבים:
פומלה
פפאיה ירוקה
עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
בצל סגול, פרוס לחצאים
פלפל ירוק חריף, חתוך דק
פלפל אדום חריף, חתוך דק
כוסברה, קצוצה
בצל ירוק
לרוטב:
צ'ילי יבש חריף
מלח
רוטב דגים (לא חובה, לא כשר)
כף סוכר
כף שמן זית או שמן שומשום
עור דג מטוגן, חתוך קטן
1 ליים
שן שום, כתושה
רוטב סויה
פלפל לבן
לתוספת:
בוטנים קצוצים
אופן ההכנה:
1 פותחים נתחים מהפומלה, מוסיפים עגבניות שרי, בצל סגול, פלפלים לפי מידת החריפות הרצויה, כוסברה ובצל ירוק.
2 הרוטב: במכתש ועלי מערבבים וכותשים את כל חומרי הרוטב.
3 מערבבים עם בוטנים קצוצים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.